Vi lägger golv

Dags för renovering och nya golv?  

Vi har en lång erfaranhet i bagaget och har varit med när personer valt fel golvlagt tusentals golv under åren. Oavsett om du behöver hjälp med golvavjämning golvslipning, plattsättning eller golvläggning så kan vi hjälpa dig. 

Våra certifierade golvläggare i Göteborg lägger alla sorters golv till både privatpersoner och företag – allt från den klassiska fiskbensparketten till massiva trägolv i ek eller bok.  

Vi gör helt enkelt allt vi kan för att våra kunder ska bli nöjda med sina nya golv. 

Vi erbjuder:  

  • Golvläggning 
  • Golvavjämning 
  • Golvslipning  
  • Plattsättning 

Golvläggning 

För att ett golv ska klara den belastning och rengörning den blir utsatt för I det dagliga livet så krävs rätt material av god kvalitet samt en professionell golvläggare med passion för golv.  

Vi lägger det golv som passar dig och ditt hem allra bäst. Vi lägger trägolv, platsgolv, linoleumgolv, textilgolv, parkettgolv och laminatgolv.  

Golvavjämning 

Golvavjämning innebär de metoder som används för att förbereda en yta så den är färdig för golvbeläggning. Detta är inte en process som syns men som har en stor betydelse för slutresultatet och för att golvet ska hålla längre. 

Golvslipning  

Vi erbjuder golvslipning och lackering av trä-, och parkettgolv. Med golvslipning kan man enkelt ge nytt liv till trägolven.  

Plattsättning 

Vi erbjuder plattsättning av väggar och golv med kakel, klinker mosaik eller konstbetongplattor.